HACCP

Автор: olga от 28-09-2020, 12:03, посмотрело: 194

0 У приміщенні їдальні і на харчоблоці щорічно проводиться косметичний ремонт. Однією з актуальних проблем, яка стоїти перед школою є створення умов для збереження і зміцнення здоров’я дітей, тобто організувати безпечне, якісне збалансоване харчування відповідно до віку і статусу здоров’я учнів.
HACCP
HACCP

У 2019 -2020 навчальному році для покращення роботи харчоблоку та у зв’язку впровадження системи HACCP придбано:
1. Віночок для взбивання – 1 шт
2. Лопатка силіконова – 2 шт
3. Лопатка з нержавіючої сталі - 2 шт
4. Товкачка – 1 шт
5. Коструля алюмінієва – 1 шт (20 л)
6. Коструля алюмінієва – 1 шт (15 л)
7. Коструля алюмінієва – 1 шт (6 л)
8. Коструля алюмінієва – 1 шт (4 л)
9. Дезковрик – 3 шт
10 Коврик резиновий – 2 шт
11 Мірний посуд – 2 шт
12. Контейнер для зберігання хліба – 2 шт
13. Кухонні ножі – 13 шт
14. Дошка для нарізання - 8 шт

HACCP
HACCP
HACCP
HACCP
HACCP
HACCP
HACCP
HACCP

Категория: Фінансово-господарська діяльність

[related-news] [/related-news]
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Додавання коментаря

Имя:*
E-Mail:
Комментарий:
  • winkwinkedsmileam
    belayfeelfellowlaughing
    lollovenorecourse
    requestsadtonguewassat
    cryingwhatbullyangry
Вопрос:
Фамилия нашего мэра?
Ответ:*
Введите код: *
оновити, якщо не видно коду